دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقشه شوم زن جوان برای همسرش| بی‌هوشی با چاشنی ضرب و جرح!

  • کد خبر: ۱۷۲۳۴۰
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
نقشه شوم زن جوان برای همسرش| بی‌هوشی با چاشنی ضرب و جرح!
زن جوانی که به‌دلیل اختلافات شخصی و مالی همسرش را ربوده بود، بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیرماه سال جاری مرد جوانی به شعبه هفتم دادسرای امور جنایی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل قاضی غلامحسین صادق‌زاده قرار گرفت، گفت: چند هفته قبل به‌همراه همسرم مشغول رانندگی در یکی از اتوبان‌های تهران بودم که ناگهان بی‌هوش شدم! چند روز بعد هنگامی که به هوش آمدم پی بردم تا سرحد مرگ هدف ضرب‌وجرح قرار گرفتم و برخی از استخوان‌های بدنم شکسته شده است؛ در این میان به همسرم که با او مشکلات شخصی و مالی دارم مشکوک هستم!

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده، تحقیقات ابتدایی با دستور قاضی جنایی آغاز شد و در ابتدا مشخص شد اختلاف مرد جوان و همسرش روز قبل از این حادثه به‌خاطر یک ملک تشدید شده است که همین سرنخ کافی بود تا زن جوان هدف تحقیقات قرار بگیرد.

زن جوان در تحقیقات ابتدایی با اظهارات ضدونقیضی که به زبان آورد منکر هرگونه اعمال مجرمانه بود و مدعی شد روز حادثه کنار همسرش که به مواد مخدر اعتیاد دارد، نبوده است، اما اقدامات فنی و مخابراتی نشان می‌داد زن جوان همراه همسرش داخل خودرو حضور داشته است.

بررسی‌های تخصصی نشان می‌داد، زن جوان قبل از حرکت به‌سمت مقصد موردنظر یک نوشیدنی خواب‌آور داخل خانه درست کرده و در ماشین این نوشیدنی مسموم را به همسرش که مشغول رانندگی بوده، خورانده است.

تحقیقات بیشتر حکایت از آن داشت، زن جوان پس از اینکه متوجه شده است همسرش داخل خودرو بی‌هوش شده است ابتدا وی را ربوده و سپس اقدام به ضرب‌وجرح مرگبار کرده است؛ قاضی جنایی در گام بعدی به مأموران اداره یازدهم پلیس آگاهی دستور داد به صحنه جرم مراجعه کنند تا با بازبینی دوربین‌های مداربسته درباره این حادثه تحقیق کنند.

تحقیقات در رابطه با این پرونده توسط قاضی غلامحسین صادق‌زاده؛ بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی، ادامه دارد همچنین متهم نیز برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده و شناسایی همدستان احتمالی در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->